Bakgrunnstekst

Bakgrunnstekst

Genesis ble etablert I 1989 med keramiske- og tilbehørsprodukter og ble raskt det ledende merket i UK og resten av verden.

De har eksportert siden 1991 og er nå tilgjengelig i over 70 land i verden, og har vunnet den pretisjetunge Queens Award, som er den høyeste utmerkelsen i UK for eksportbedrifter.

Samarbeidet med Fugger Norge AS startet I 1988 , nå, 24 år etter, når Fugger er fusjonert med Dana Lim Norge AS, er samarbeidet sterkere enn noen gang.

Dana Lim er Skandinavias ledende produsent av lim, fugemasse og sparkel, og utvikler og produserer kvalitets løsninger med kundenes behov  i fokus. Vi tilpasser kontinuerlig sortiment, løsninger og service og support til det skandinaviske markedet.

Sterkt kundefokus og markedsorientering, spesialisert produktutvikling med brukeren i sentrum, og en åpen og miljøvennlig tilnærming, skaper bærekraft og basis for langsiktig vekst.

Partnerskapet med Genesis drives med dette fokuset, og har harr formidable vekst de siste årene, og utvikler seg stadig inn I nye markeder som gulv, sikkerhet og tilbehør.